23 januari 2022

Interieur Nieuws

En nog een WordPress site

Maak uw tuin compleet met terrastegels

2 min read

Uw tuin is pas echt compleet wanneer u ervoor kiest om terrastegels neer te leggen. Keramische terrastegels, houtlook terrastegels en natuursteen terrastegels. U vindt ze allemaal bij Tegelmegashop, wij bieden u een groot assortiment terrastegels aan tegen scherpe prijzen. Het mooie is dat al onze terrastegels zeer duurzaam zijn en daarmee dus ook ideaal zijn voor buitengebruik. Benieuwd naar ons assortiment? Alle terrastegels bij Tegelmegashop.be zijn online te bekijken in de webshop. Duidelijke productafbeeldingen zijn hier aanwezig om u een goede indruk te kunnen geven van de desbetreffende terrastegel. Nog meer inspiratie opdoen, dat kan in onze showroom. Wij hebben hier terrastegels en nog vele andere tegels verwerkt in een echte showvloer. Op deze manier krijgt u een nog beter beeld van de tegel en kunt u, mocht het nodig zijn, om advies vragen aan onze ervaren medewerkers.

Maak een keuze tussen natuursteen of keramische terrastegels

In de meeste gevallen gaat de keuze voor terrastegels tussen keramische tegels of natuursteen tegels. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw eigen smaak maar toch helpen we u graag een handje bij het maken van deze keuze. We lichten beide varianten toe en we beginnen met keramische terrastegels. Deze tegels hebben een mooie uitstraling en het feit dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn, maakt keramische terrastegels tot de populairste keuze voor in uw tuin. Keramische tegels behouden hun kleur en zijn ze bestand tegen krassen, in het geval van natuursteen terrastegels kan dit een stuk minder zijn. Ook worden de tegels niet glad wanneer het bijvoorbeeld regent. 

Natuursteen terrastegels zorgen daarentegen voor een zeer prachtige natuurlijke sfeer en uitstraling. Ze passen bij vele tuinstijlen en dat is dan ook een groot voordeel. Het vaakst wordt er gekozen voor travertin, marmer of hardsteen terrastegels. Wanneer u in de woonkamer al natuursteen tegels heeft, adviseren wij u om de tegel door te leggen naar de tuin. Heeft u uw keuze al kunnen maken? We zien u graag terug bij Tegelmegashop.be!