23 januari 2022

Interieur Nieuws

En nog een WordPress site

Nood aan nieuwe lichtkoepels, maar geen zin om hiervoor buiten te komen

2 min read

Ik had al even nieuwe lichtkoepels nodig, mijn oude waren immers echt kapot, maar ik vind het helaas verschrikkelijk om hiervoor naar de winkel te moeten gaan. Mijn beste vriendin weet dit ook en raadde me daarom licht-koepels.be aan. Ik vond het het proberen waard en ben dan maar eens een kijkje gaan nemen op de website.

Mijn ervaring met dit bedrijf en hun producten

Ik ben echt enthousiast over dit bedrijf! Mijn vriendin heeft zeker niet overdreven. Zo zag ik al snel dat dit bedrijf een enorm aanbod heeft aan lichtkoepels. Zeer handig ook dat er overal foto’s bij vermeld staan, de prijzen enzovoort. Dit maakt het zoveel gemakkelijker om een keuze te maken. Bovendien zijn deze lichtkoepels helemaal niet zo duur. Je hebt er eigenlijk voor ieders budget. Toch blijven ook de goedkoopste modellen zeer mooi en stijlvol. Wij hebben er dan ook enkele aangekocht. We konden ervoor kiezen om deze later te betalen, maar hebben dit niet gedaan. Ik betaal immers graag gewoon onmiddellijk, anders kan ik dit later ook vergeten.

Wel vind ik het een super initiatief voor mensen die misschien dringend op zoek zijn naar lichtkoepels, maar wachten op hun loon of uitkering hiervoor. Op deze manier kunnen zijn hier toch ook van genieten. De betaling verliep zeer eenvoudig, vlot en veilig. Ook van de levering kan ik niet klagen: alles is zeer vlot en correct verlopen. Binnen de week had ik mijn lichtkoepels bij me thuis. Samengevat, het is wel al duidelijk dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf. Bedankt dus licht-koepels.be, jullie maakten het voor mij een stuk aangenamer en betaalbaarder om te kiezen voor nieuwe lichtkoepels!